Yhteystiedot - ENW Management Oy
Menu
fi en

Yhteys ja henkilöt

Postiosoite:
ENW Management Oy
PL 115
70101 Kuopio
Laskutusosoite:
ENW Management Oy
PL 57737
00021 LASKUTUS
Y-tunnus 1818330-0
Marko Kiema
Kuopio

Marko Kiema

CEO, Partner
Puh. 010 231 8322
marko.kiema@enw.fi

Linkedin - Marko Kiema

Olen ollut mukana ENW:ssä ihan yhtiön syntyajoista alkaen, tai itseasiassa jo sitä ennen, kun ENW ja yrittäjyys oli vielä pelkkiä epämääräisiä ajatuksia ja haaveita. Nyt tätä unelmaa on eletty jo toista vuosikymmentä ja tuntuu siltä, että pidän työstäni koko ajan vain enemmän! Meillä on ENW:ssä ihan uskomattoman hieno tiimi, jonka ideointia ja aikaansaanoksia voi vain ihastella!

Vaikka hallinto viekin nykyisin jo suuren osan ajastani, niin osallistun edelleen erityisesti johtamisjärjestelmien ja työsuojelutoiminnan kehittämispalveluihin. Tuskin koskaan osaisinkaan täysin lopettaa asiakastyötä.

Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni ja ystävieni parissa joko kotona tai matkaillen. Kesäaikaan mieluisin paikka on pieni saunamökki Vehmersalmella.

"Itse matkanteko on päämäärää tärkeämpi. Mitä mutkaisempi tie, sitä enemmän opittavaa"

Fenia Niemitz
Helsinki

Fenia Niemitz

HSEQ Expert
Puh. 010 231 8323
fenia.niemitz@enw.fi

Linkedin - Fenia Niemitz

Olen kuulunut ENW:n tiimiin jo vuodesta 2012. Välillä keskeneräiset opintoni veivät minut pidemmäksi aikaa maailmalle, mutta valmistuttuani (B.Eng.) palasin Suomeen hakemaan oppia alan parhailta asiantuntijoilta.

Vastaan ENW:ssä siitä, että asiakkaamme tietävät heidän toimintaansa koskevat keskeiset vaatimukset.  Neuvon sekä ohjeistan myös velvoitteiden käytäntöön viemisessä. Ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännön sekä standarien vaatimuksia on mielestäni järkevää lähestyä käytännönläheisesti.

Toimin tällä hetkellä Helsingistä käsin, mutta  aina kun saan mahdollisuuden, karkaan takaisin ulkomaille. Usein suuntaan toiseen kotimaahani Saksaan, yhtälailla nautin kuitenkin myös seikkailuista uusissa maisemissa. Oli määränpää mikä tahansa, tärkeintä on matkalla oleminen, aamukahvi  ja päiväunet.

Antti Ilvonen
Hämeenlinna

Antti Ilvonen

HSEQ Manager
Puh. 010 231 8324
antti.ilvonen@enw.fi

Linkedin - Antti Ilvonen

"Aina on olemassa turvallisempi ja tehokkaampi tapa toimia - et vain ehkä tiedä sitä vielä." Tätä mottoa pidän ohjenuorana kaikessa tekemisessäni.

Toistakymmentä vuotta vierähti erilaisissa valmistavan teollisuuden kehitys- ja johtotehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ennen kuin uusi kotipesä löytyi vuoden 2014 alussa ENW:n ratkiriemukkaasta ja osaavasta tiimistä. Tähän pieneen porukkaan mahtuu asiantuntemusta, ideointikykyä, erilaisia näkemyksiä, sopivasti "helikopteriperspektiiviä" ja hurttia huumoria enemmän kuin moneen isompaan organisaatioon yhteensä!

ENW:llä kehitän asiakkaidemme toimintaa kokonaisvaltaisesti - aina johtoryhmätason strategisesta suunnittelusta ja toiminnan käytännön toteuttamisesta toimittajaketjun hallintaan saakka. Vahvimpia osaamisalueitani ovat turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen, energiatehokkuusasiat sekä toiminnan laadun ja toimintaprosessien kehittäminen vapaasti LEAN managementin periaatteita soveltaen. Koulutustaustaltani olen ympäristötekniikan perusinsinööri eli vahvasti tekniseltä pohjalta tässä ponnistetaan.

Tehdään yhdessä oikeita asioita, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan! Eikä unohdeta sitä maalaisjärjen käyttöäkään...

Kari Rinkinen
Kerava

Kari Rinkinen

Quality Manager, Partner
Puh. 010 231 8320
kari.rinkinen@enw.fi

Linkedin - Kari Rinkinen

Olen ollut mukana ENW:ssä aivan ensimmäisistä ideoista asti, vaikka aloitinkin täysipäiväisen työskentelyn yrityksessä vuoden 2008 alussa.

Päiväni täyttyvät pääasiassa asiakasyritysten toiminnan kehittämisestä ja johtamisjärjestelmien ylläpidosta. Toisin sanoen, pyrimme löytämään keinoja tehdä asiat jatkuvasti paremmin ja yksinkertaisemmin. Käännämme asiakkaitamme velvoittavat vaatimukset toiminnan kehittämisen lähtökohdiksi.

Lisäksi aikani kuluu osittain liiketoiminnan kehittämisen sekä myynnin parissa.

Vapaa-aikaani vietän mieluiten luonnossa liikkuen ja matkustellen sekä perheeni kanssa puuhaten.

Petri Blomberg
Tampere

Petri Blomberg

HSE Manager, Partner
Puh. 010 231 8321
petri.blomberg@enw.fi

Linkedin - Petri Blomberg

Olen ollut mukana alusta asti ENW:n innovatiivisessa ja hyvää yhteishenkeä puhkuvassa porukassa. Aluksi toimin ENW:n syntysijoilla Kuopiossa, mutta vuodesta 2005 lähtien olen palvellut asiakkaita Tampereen seudulta käsin.

Merkittävä osa työpäivistäni kuluu asiakasyritysten työturvallisuus- ja ympäristöjohtamisen kehittämisessä. Johtamisjärjestelmien lisäksi räjähdysvaaralliset tilat, työpaikkojen työturvallisuus-, ympäristö- ja kemikaaliriskit sekä vaarallisten aineiden kuljetustapahtumat antavat minulle sopivasti haastetta tehdä asiakkaidemme toiminnasta turvallisempaa.

Vesa-Pekka Melleri
Söderkulla

Vesa-Pekka Melleri

HSEQ Manager
Puh 010 231 8326
vesa-pekka.melleri@enw.fi

Linkedin - Vesa-Pekka Melleri

Liityin ENW:n osaavaan joukkoon elokuussa 2016 vietettyäni viitisentoista vuotta teollisuuden erilaisten kehitys- ja johtotehtävien parissa.

Olen tänä aikana saanut mahdollisuuden toimia mielenkiintoisissa HSEQ-tehtävissä hyvin erityyppisissä yrityksissä. Arvokasta kokemusta on kertynyt projektityyppisestä liiketoiminnasta voimalaitos- ja laivanrakennusteollisuuden parista, puhtaasta konepajateollisuudesta, teollisuuden kunnossapidosta sekä viimeisimpänä elintarviketeollisuudesta.

Koulutukseltani olen turvallisuustekniikan diplomi-insinööri. Vahvimpia osaamisalueitani ovat laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen sekä yrityksen riskienhallinta eri muodoissaan. Laatuun ja riskienhallintaan liittyen hallitsen erityisesti elintarviketurvallisuuden johtamisen ja kehittämisen. Myös liiketoiminnan ja toimintaprosessien hallittu kehittäminen projektien tai laajempien kehityshankkeiden avulla sekä yritysten yhteiskuntavastuun hallinta kuuluvat vahvuuksiini.

Uskon huolellisen strategisen suunnittelun, systemaattisen toiminnan sekä aktiivisen ja ennakoivan muutosjohtamisen mahdollistavan liiketoiminnan tavoitteiden tehokkaan saavuttamisen. ENW:llä tarjoan osaamistani ja kertynyttä kokemustani asiakkaidemme hyväksi kokonaisvaltaisen ja laaja-alaisen HSEQ-asiantuntijapalvelun merkeissä.

Lars Remes
Kuopio

Lars Remes

Chief Digitalist, ICT Director, CISO
Puh. 010 231 8327
lars.remes@enw.fi

Linkedin - Lars Remes

Liityin ENW:n riveihin lokakuussa 2016. Aiempi työurani sisältää sekä yliopistotason tutkimusta että startuppeja ja globaaleja monikansallisia yrityksiä. Suurimman osan työurastani olen toiminut ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuspalveluiden parissa tehtävien vaihdellessa laidasta laitaan sulautettujen laitteiden matalan tason ohjelmoinnista liiketoimintayksikön johtamiseen. 

Vastaan ENW:ssä digitaalisista palveluistamme sekä tietohallinnosta. Lisäksi hyödynnän kokemustani projektien johtamisesta, konsultoinnista, kouluttamisesta edelleen kehittämällä ENW:n toimintatapoja, tuotteita ja palveluita. 

 

Saara Moisanen
Oulu

Saara Moisanen

Junior Expert
Puh. +358 40 532 1169
saara.moisanen@enw.fi

Linkedin - Saara Moisanen

Tapasin ENW:n porukan kanssa ensimmäisen kerran vuoden 2015 loppupuolella, ja alkuvuonna 2017 aloitin yrityksessä nuoremman asiantuntijan roolissa.

Opiskelen parhaillaan ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi Oulun yliopistossa. Kursseilla käsitellään laajasti eri teollisuusalojen ympäristönhallintaa ja energiatekniikkaa. Opintojen ohella olen työskennellyt HSEQ lainsäädännön ja standardien parissa.

Vapaa-aikanani nautin ystävien ja perheen seurasta sekä rullaluistelen aina kun mahdollista. Kajjjaanilaisena olen tottunut olemaan luonnon lähettyvillä, ja kesäisin karkaan mielelläni mökille Kainuuseen.

Mikko Ahokas
Oulu

Mikko Ahokas

Mikko Ahokas
CEO (Macon Oy)
Puh. +358405025249
mikko.ahokas@macon.fi

Macon Oy 
Kaitoväylä 1F2
90570 Oulu

Linkedin - Mikko Ahokas

“20 vuotinen taival eri teollisuuden aloilla on antanut minulle erittäin vahvan pohjan erityisesti laatu, energia ja ympäristöasioihin”

Päiväni koostuvat pääasiassa erityyppisten hankkeiden ympärillä, erityisesti yrityskauppoihin liittyvien EHS- ja teknisten Due Diligence asioiden parissa. Toisin sanoen, varmistan, että yritysten tekninen toiminta sekä laatu-, työturvallisuus-, ja ympäristöasiat täyttävät lakisääteiset vaatimukset.  

Toimin oman asiantuntijayritykseni, Maconin kautta mukana ENW:n “pohjoisena linkkinä”.  Yrityksiemme yhteistyötä tullaan tiivistämään entisestään uusien asiakkuuksien ja hankkeiden kautta.

Vapaa-aikaani vietän yleensä perheen kanssa Rukalla liikkuen ja kalastellen

Jätä tämä kenttä tyhjäksi (roskapostin esto)
© ENW Management Oy