Turvallisuusvalvonta - ENW Management Oy
Menu
fi en

Turvallisuusvalvonta

"Harjaantunut silmä löytää myös näkymättömät ongelmat."

Rakennus- tai asennustyömaiden turvallisuuden varmistaminen voi olla haastavaa. Yrityksen tai projektin oman henkilöstön aika ei aina välttämättä riitä suorittamaan riittävää valvontaa, kun työmaalla on samaan aikaan monta toimijaa. Tuotannon ja työmaiden turvallisuuskävelyt ja turvallisuusauditoinnit jäävät tekemättä ajan ja resurssien puutteen vuoksi. 

Avullamme varmistat, että Sinulla on aina käytössäsi riittävät ja asiantuntevat resurssit reaaliaikaiseen turvallisuuden valvontaan.

Voimme olla mukana jo uuden projektin suunnitteluvaiheessa alusta alkaen tai toimintojen muutosten aikana avustamassa vaarojen tunnistamisessa, työtilojen ja työolojen, koneiden ja laitteiden riskienarvioinnissa sekä tarvittavien turvallisuustoimenpiteiden suunnittelussa. Säästät aikaa ja vaivaa, kun suurimmat haasteet saadaan ratkaistua etukäteen ja itse työ voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti.

Työn aikana valvomme paikan päällä, että työtä koskevia määräyksiä, asetuksia sekä sovittuja pelisääntöjä ja ohjeita noudatetaan. Opastamme ja perehdytämme henkilöstöäsi, urakoitsijoitasi ja alihankkijoitasi toimimaan oikein ja huomioimaan turvallisuusasiat kaikissa tilanteissa. Tarkkailemme työoloja ja työympäristön tilaa jatkuvasti ja nostamme havaitsemamme puutteet ja epäkohdat esille selkeän raportoinnin avulla. Autamme ja opastamme Sinua löytämään keinot tehdä työpaikastasi entistäkin turvallisempi ja tuottavampi!

 

 

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Johtamispalvelut

HSEQ-päällikköpalvelu, Johtamisjärjestelmät, Johtoryhmätyö.
Lue lisää johtamispalveluistamme.

Toimittaja-arvioinnit

Toimittajien itsearvioinnit, Toimittaja-auditoinnit, Toimitusketjun vaatimustenmukaisuus.
Lue lisää toimittaja-arvioinneistamme

 

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy