Toimittaja-arvioinnit - ENW Management Oy
Menu
fi en

Toimittaja-arvioinnit

"Tynnyri vuotaa tyhjäksi alimpaan reikäänsä saakka. Älä anna oman tynnyrisi tyhjentyä."

Globaalissa maailmassa on haastavaa varmistua koko tuotanto- ja toimitusketjun vastuullisesta toiminnasta. Yhteisillä työpaikoilla saattaa parhaimmillaan toimia kymmeniä, ellei satoja eri toimijoita. Yksinkertaisenkin tuotteen valmistamiseen tai palvelun tuottamiseen saattaa osallistua toimijoita useilta eri toimialoilta sekä useista eri maista ja kulttuureista. Ainoa keino varmistaa kaikkien toimitusketjun lenkkien eheys on arvioida toimittajien suoritusta ja toimintatapoja säännöllisesti ja yhteismitallisesti.

ENW auttaa sinua varmistamaan toimittajiesi ja vaikka koko toimitusketjusi toiminta ja suorituskyky.

Tarjoamme käyttöösi osaavat ja kokeneet resurssit suunnittelemaan toimittajillesi tehokas ja liiketoimintalähtöinen arviointiohjelma, toteuttamaan arvioinnit ammattitaidolla sekä raportoimaan ne ammattimaisesti ja luottamuksella. 

Autamme Sinua määrittämään tarpeisiisi soveltuvat arviointikriteerit ja laadimme tarvittaessa käyttöösi myös arvioinneissa tarvittavat dokumentit ja työkalut. Arvioinneissa selvitämme toimittajiesi tai koko toimitusketjusi toimintapojen vaatimustenmukaisuuden ja suorituskyvyn hyödyntäen joko toimittajien itsearviointeja tai on-site auditointeja, tai molempia. Olemme tukenasi arviointitulosten analysoinnissa ja läpikäynnissä, jonka jälkeen opastamme ja neuvomme omaa henkilöstöäsi ja toimittajiasi tarvittavien toimenpiteiden suunnittelussa. ENW on kansainvälinen eli teemme arviointeja myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Asiantuntijamme ovat myös HSEQ - palvelutoimittajien arviointi® koulutettuja, jossa koko arviointimenettely toteutetaan klusterissa rakennetussa vakioidulla mallilla. 

 

 

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Johtamispalvelut

HSEQ-päällikköpalvelu, Johtamisjärjestelmät, Johtoryhmätyö.
Lue lisää johtamispalveluistamme.

Turvallisuusvalvonta

Työmaan turvallisuusvalvoja, Turvallisuuskävelyt, Turvallisuusperehdytys.
Lue lisää turvallisuusvalvontapalveluistamme.

 

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy