Johtamispalvelut - ENW Management Oy
Menu
fi en

Johtamispalvelut

"Miksi pyrkisit vain nollaan? Kokoa joukot, ota jalat allesi ja tee - voit olla paljon enemmän."

Johtamisjärjestelmät luovat pohjan toiminnan systemaattiselle, jatkuvalle parantamiselle ja antavat toiminnan kehittämiselle ja muutokselle selkeän suunnan. Harkitut päämäärät ja oikea tavoitteiden asetanta määrittää nopeuden, jolla halutut muutokset ja tulokset saadaan aikaan. Oikotietä onneen ei kuitenkaan ole olemassa. konkreettisia tekoja ja aktiivista tekemistä vaaditaan kaikilta.

Johtamispalvelumme toimivat apunasi, jotta voit keskittää olemassa olevat resurssit varsinaiseen ydinliiketoimintaasi. ENW on läsnä, kun et itse siihen pysty tai ehdi.

Tavoitteemme on saada yrityksesi toimimaan entistä turvallisemmin, tehokkaammin ja tuloksellisemmin. Huolehdimme, että turvallisuus-, ympäristö- ja laatujohtaminen on aidosti mukana yrityksesi päivittäisessä toiminnassa johtoryhmätasolle saakka.

Vastaamme johtamisjärjestelmiesi rakentamisesta, ylläpidosta sekä standardien vaatimien toimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olemme henkilöstösi apuna toiminnan ohjaamisessa ja kehittämisessä. Autamme löytämään yrityksesi kehitystarpeet sekä kipupisteet ja etsimme niihin ratkaisut yhdessä henkilöstösi kanssa hyödyntäen asiantuntijoidemme vuosien kokemusta eri toimialoilta ja erilaisista toimintaympäristöistä.

Johtamispalvelumme kattavat mm. seuraavien standardien mukaiset johtamisjärjestelmät:

ISO 45001, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001

 

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Turvallisuusvalvonta

Työmaan turvallisuusvalvoja, Turvallisuuskävelyt, Turvallisuusperehdytys.
Lue lisää turvallisuusvalvontapalveluistamme.

Toimittaja-arvioinnit

Toimittajien itsearvioinnit, Toimittaja-auditoinnit, Toimitusketjun vaatimustenmukaisuus.
Lue lisää toimittaja-arvioinneistamme

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy