Vesa-Pekka Melleri - ENW Management Oy
Menu
fi en

Vesa-Pekka Melleri

Liityin ENW:n osaavaan joukkoon elokuussa 2016 vietettyäni viitisentoista vuotta teollisuuden erilaisten kehitys- ja johtotehtävien parissa.

Olen tänä aikana saanut mahdollisuuden toimia mielenkiintoisissa HSEQ-tehtävissä hyvin erityyppisissä yrityksissä. Arvokasta kokemusta on kertynyt projektityyppisestä liiketoiminnasta voimalaitos- ja laivanrakennusteollisuuden parista, puhtaasta konepajateollisuudesta, teollisuuden kunnossapidosta sekä viimeisimpänä elintarviketeollisuudesta.

Koulutukseltani olen turvallisuustekniikan diplomi-insinööri. Vahvimpia osaamisalueitani ovat laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen sekä yrityksen riskienhallinta eri muodoissaan. Laatuun ja riskienhallintaan liittyen hallitsen erityisesti elintarviketurvallisuuden johtamisen ja kehittämisen. Myös liiketoiminnan ja toimintaprosessien hallittu kehittäminen projektien tai laajempien kehityshankkeiden avulla sekä yritysten yhteiskuntavastuun hallinta kuuluvat vahvuuksiini.

Uskon huolellisen strategisen suunnittelun, systemaattisen toiminnan sekä aktiivisen ja ennakoivan muutosjohtamisen mahdollistavan liiketoiminnan tavoitteiden tehokkaan saavuttamisen. ENW:llä tarjoan osaamistani ja kertynyttä kokemustani asiakkaidemme hyväksi kokonaisvaltaisen ja laaja-alaisen HSEQ-asiantuntijapalvelun merkeissä.

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy