Antti Ilvonen - ENW Management Oy
Menu
fi en

Antti Ilvonen

"Aina on olemassa turvallisempi ja tehokkaampi tapa toimia - et vain ehkä tiedä sitä vielä." Tätä mottoa pidän ohjenuorana kaikessa tekemisessäni.

Toistakymmentä vuotta vierähti erilaisissa valmistavan teollisuuden kehitys- ja johtotehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ennen kuin uusi kotipesä löytyi vuoden 2014 alussa ENW:n ratkiriemukkaasta ja osaavasta tiimistä. Tähän pieneen porukkaan mahtuu asiantuntemusta, ideointikykyä, erilaisia näkemyksiä, sopivasti "helikopteriperspektiiviä" ja hurttia huumoria enemmän kuin moneen isompaan organisaatioon yhteensä!

ENW:llä kehitän asiakkaidemme toimintaa kokonaisvaltaisesti - aina johtoryhmätason strategisesta suunnittelusta ja toiminnan käytännön toteuttamisesta toimittajaketjun hallintaan saakka. Vahvimpia osaamisalueitani ovat turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen, energiatehokkuusasiat sekä toiminnan laadun ja toimintaprosessien kehittäminen vapaasti LEAN managementin periaatteita soveltaen. Koulutustaustaltani olen ympäristötekniikan perusinsinööri eli vahvasti tekniseltä pohjalta tässä ponnistetaan.

Tehdään yhdessä oikeita asioita, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan! Eikä unohdeta sitä maalaisjärjen käyttöäkään...

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy