Vahvistamme edustustamme Pohjois-Suomessa ja laajennamme osaamistamme jätehuoltosektorille uudella yhteistyösopimuksella. - ENW Management Oy
Menu
fi en

Vahvistamme edustustamme Pohjois-Suomessa ja laajennamme osaamistamme jätehuoltosektorille uudella yhteistyösopimuksella.

ENW Management Oy ja Macon Oy (Mikko Ahokas Consulting Oy) ovat solmineet yhteistyösopimuksen keskenään. Sopimuksen tarkoituksena on täydentää molempien yritysten osaamisalueita sekä tuottaa uusia palveluita asiakkaiden tarpeisiin eri teollisuuden aloille.


Turvallisuus-, ympäristö- ja laatujohtaminen vaativat laajaa ymmärrystä eri prosesseista ja tuotannosta. Tämä yhteistyösopimus laajentaa ENW Management Oy:n osaamista erityisesti jätehuoltosektorille. Yhteistyö mahdollistaa myös laajemman osaamisalueiden hyödyntämisen ja uusien palveluiden kehittämisen. Macon Oy vahvistaa lisäksi ENW Management Oy:n pohjoisen Suomen ja erityisesti Oulun alueen edustusta. Macon Oy saa puolestaan sopimuksen mukana uusia työkaluja erityisesti työturvallisuus- ja lakiasioiden seurantaan.


Molemmat yhtiöt ovat erittäin motivoituneita kehittämään teollisuuden HSEQ- palveluita sekä uusia tuotteita erityisesti vaativiin kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin. Yhteistyö lisää molempien mahdollisuuksia onnistua tällä haastavalla alalla.


Avaamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia asiakkaillemme


Toimitusjohtajamme Marko Kiema kertoo kumppanuuden Maconin kanssa vahvistavan molempien yritysten palveluvalikoimaa ja tuovan runsaasti uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia asiakkaillemme. Macon Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ahokas kertoo arvostavansa suuresti henkilökuntamme ammattitaitoa. Hän uskoo ammattitaitomme täydentävän oman yrityksensä osaamista ja kokemusta.


Myös Ahokas on sitä mieltä, että yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia ja avaa uusia mahdollisuuksia. Hän myös odottaa mielenkiinnolla miten yhtiöt alkavat yhdessä ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja uusien tuotteiden kehittämistä. Myös molempien yhtiöiden työntekijät ovat erittäin innostuneita tulevasta yhteistyöstä.

Lisätietoja:


Marko Kiema, toimitusjohtaja, ENW Management Oy
marko.kiema@enw.fi
Puh. 010 231 8322


Mikko Ahokas, toimitusjohtaja, Macon Oy
mikko.ahokas@macon.fi
puh. 358 40 5025249

 

 

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy