Nähtävillä pidettävä lainsäädäntö tulee löytyä jokaiselta työpaikalta. - ENW Management Oy
Menu
fi en

Nähtävillä pidettävä lainsäädäntö tulee löytyä jokaiselta työpaikalta.

Tiesitkö, että työlainsäädännön mukaisesti työpaikoilla tulee olla henkilöstön nähtävillä heidän oikeuksiaan ja etujaan koskeva lainsäädäntö? Meillä on tähän helppo ja edullinen ratkaisu www.lawly.fi

Nähtävänäpitovelvoite perustuu laissa olevaan määräykseen, jonka perusteella kyseinen laki, asetus tai päätös on pidettävä nähtävillä työpaikalla. Käytännössä nähtävilläpitovelvoite toteutuu säilyttämällä lainsäädäntökokoelmaa esillä esimerkiksi työpaikan ilmoitustaululla tai paljon kätevimmin sähköisesti verkossa Lawlyn avulla. Työpaikalla tarkoitetaan työsuojelua koskevien säännösten ja määräysten noudattamisen valvonnan kannalta tarkoituksenmukaista eri työskentelypaikkojen muodostamaa toiminnallista kokonaisuutta. Työpaikka ei siis ole vain yrityksen pääkonttori.

Lawlyn hyödyt nähtävillä pidettävässä lainsäädännössä

  • Aina ajantasainen tieto verkossa. Uusia säädöksiä tulee vuosittain.
  • Yksi lisenssi riittää koko yritykselle
  • Edullinen vaihtoehto
  • Ympäristöystävällinen (kirjat menee roskiin vuoden päätteeksi)

LAWLY Lakiseurantapalveluun sisältyy ympäristö-, työturvallisuus-, elintarvike- ja ajoneuvolainsäädäntökokonaisuuksien lisäksi myös nähtävillä pidettävä lainsäädäntö. Nähtävillä pidettävän lainsäädännön voi ostaa omana palvelunaan, jolloin yrityksen henkilökunta pääsee lukemaan heidän oikeuksiaan ja etujaan koskevaa lainsäädäntöä tai osana laajempaa LAWLY Lakiseurantapalvelua, jolloin myös muut lakiseurantapalvelun osa-alueet ovat käytössänne.

Saat nähtävillä pidettävän lainsäädännön heti käyttöösi helposti ja edullisesti verkosta valitsemalla LAWLY Lakiseurantapalvelun. Mene siis osoitteeeseen www.lawly.fi tai  ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

 

 

Sinua voi kiinnostaa myös:

Työmaan turvallisuusvalvoja

"En tiedä" ei riitä vastaukseksi silloin, kun viranomaiset, päämiehet tai asiakkaat tiedustelevat lakisääteisten vaatimusten täyttämisen perään. Lakisääteiset asiat ovat kaikille yhtä lailla pakollisia, olivatpa millaista pakkotyötä tahansa!

 

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy