Miksi yritykseni tarvitsee LAWLY-lakiseurantapalvelua? - ENW Management Oy
Menu
fi en

Miksi yritykseni tarvitsee LAWLY-lakiseurantapalvelua?

LAWLY Lakiseuranta on verkkopalvelu, joka sisältää erilaisia laki- ja säädöskokonaisuuksia kuten työsuojelulainsäädännön, ympäristölainsäädännön, nähtävillä pidettävän lainsäädännön, ajoneuvolainsäädännön sekä elintarvikelainsäädännön. LAWLY tunnistaa juuri sinun yritystäsi koskevat säädökset ja paketoi ne helposti käsiteltäväksi kokonaisuudeksi. Se siis räätälöityy juuri sinun tarpeesi mukaan.

Me tiedämme kokemuksesta, että lakien ja viranomaismääräysten seuraaminen on aikaa vievää ja välillä jopa stressaavaa. Tästä huolimatta sinun tulisi olla tietoinen toimialaasi liittyvien säädösten ajantasaisuudesta. Näiden huomiotta jättäminen saattaa aiheuttaa ikäviäkin ongelmia. LAWLY on kehitetty siksi, että sinä voisit nukkua yösi paremmin.

Työpaikalla nähtävänä pidettävä lainsäädäntö

Tiesitkö, että lain mukaan jokaisella työpaikalla on pidettävä työntekijöiden nähtävänä heidän oikeuksiensa ja turvallisuutensa takaamiseksi annetut säännökset. Normaalisti tämä on tarkoittanut jokavuotisen kirjan hankintaa, joka joutuu vuoden lopuksi roskiin. Lisäksi vuoden aikana säädetään 1500-2000 uutta säädöstä/säädösmuutosta, jotka eivät luonnollisesti päivity kirjaan. LAWLY on tähän helpompi, ajantasaisempi ja kestävämpi ratkaisu. Lawlyyn on koottu työnantajaa velvoittava työlainsäädäntö, joka on määrätty pidettäväksi työpaikalla henkilöstön nähtävänä. LAWLY sisältää aina kaikki viimeisimmätkin lainsäädännön muutokset helposti suoraan koneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

LAWLY on asiantuntijoiden kehittämä

LAWLY on ENW Management Oy:n kehittämä työkalu. Me käytämme sitä oman työmme apuvälineenä arvioidessamme esim. asiakkaidemme toiminnan vaatimusten mukaisuutta ja suorittaessamme riskien arviointeja. Mm. Bella-Veneet Oy:n kemikaaliturvallisuuden varmistamisessa olemme käyttäneet Lawlya arvioinnin apuna.

Lawlyssa oleva tieto on aina ajantasaista. Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti lainsäädännössä tehtäviä muutoksia. Me tunnistamme puolestasi toimintaasi velvoittavan lainsäädäntökokonaisuuden ja ylläpidämme Lawlyssa ajantasaisia säädösluetteloita. Peruspalveluumme sisältyy rajoittamaton puhelin- ja sähköpostineuvonta kaikissa liiketoimintaasi koskevissa HSE-alan kysymyksissä.

Lisäksi haluamme tarjota opiskelijoille ympäristölainsäädännön täysin veloituksetta ja toivommekin mahdollisimman monen ympäristötekniikan opiskelijan hyödyntävän järjestelmäämme opintojensa aikana.

 

Kokeile LAWLY Lakiseurantaa verkossa ilmaiseksi 90 päivää ilman sitoumuksia.

 

 

 

 

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy