ICT- ja tietosuojalainsäädäntö syksyllä osaksi LAWLY Lakipalvelua - ENW Management Oy
Menu
fi en

ICT- ja tietosuojalainsäädäntö syksyllä osaksi LAWLY Lakipalvelua

Yrityksesi tietosuojariskit haltuun

Henkilötietojen käsittelyä ja yrityksen tietosuojaa koskevat vaatimukset ovat muuttuneet ja ne yhä vain tiukkenevat lähivuosina. Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön uudistaminen tuo mukanaan uudistuksia vanhoiksi käyneisiin menettelyihin, sekä aivan uusia vastuita ja velvoitteita. Ja mikäli asiat eivät ole hallussa, niin sanktiot ovat asian vakavuudesta riippuen jopa miljoonia euroja. Kyseessä on siis iso asia ja jotain tartteis tehdä, mutta mitä? Millaisia vastuita ja velvoitteita asetus tuo mukanaan? Mitkä niistä koskevat Sinun yrityksesi toimintaa?

LAWLY Lakipalvelukokonaisuus laajenee


Olemme parhaillaan lisäämässä ICT- ja tietosuojalainsäädäntökokonaisuutta LAWLY Lakiseurantapalveluumme. Kyseessä on hyvin laaja kokonaisuus ja vaatii ICT-alan erityisosaamista, joten sisällön tuottamisesta tulee vastaamaan yhteistyökumppanimme. Uusi sisältö noudattelee hyväksi todettua LAWLY Palvelumallia ja sen tarkoitus on antaa Sinulle vastaukset siihen, mitä vaatimuksia viranomaisilla on liittyen yrityksesi toimintaan, sekä mihin ne yrityksesi velvoittavat. Uusi sisältö on käytössä syksyllä 2016.
 
Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä ja siksi Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa palvelun sisältöön. Haluaisimme kuulla mielipiteesi, sekä tarpeesi ja toiveesi sisällön ja palvelun suhteen. Vastaamalla kyselyymme ja jättämällä yhteystietosi 15.8.2016 mennessä osallistut 150€ arvoisen lahjakortin arvontaan Verkkokauppa.comiin (ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti).
 
Turvallista kesää ja lomia toivottaen,

marko-kiema-enw-management-oy Marko Kiema
CEO, Partner
Puh. +358(0)10 231 8322
marko.kiema@enw.fi

 

 

 

 

Lue blogimme työpaikan turvallisuustasosta ja sen johtamisesta:

Työmaan turvallisuusvalvoja

Avullamme varmistat, että Sinulla on aina käytössäsi riittävät ja asiantuntevat resurssit reaaliaikaiseen turvallisuuden valvontaan.

 

« Takaisin edelliselle sivulle





Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy