ENW Management osaksi Rambollia - ENW Management Oy
Menu
fi en

ENW Management osaksi Rambollia

Suunnittelu- ja konsultointiyritys Ramboll on tänään allekirjoitetulla kaupalla ostanut ENW Management Oy:n liiketoiminnan.

— Lanseerasimme vuoden 2017 alussa uuden Winning Together -strategiamme, jossa kasvu ja uudistuminen ovat vahvasti läsnä. Yritysosto tuo sekä lisäosaamista yhtiöömme että vahvistaa jalansijaamme uusilla markkinoilla, sanoo Rambollin toimitusjohtaja Kari Onniselkä.

Viranomaisvaatimukset koskien ympäristö-, työterveys- ja turvallisuusvaatimuksia kasvavat, mikä lisää kysyntää tämän alueen konsultointipalveluille. Uusimman yrityskaupan myötä Ramboll saa käyttöönsä ENW Managementin kehittämän LAWLY-palvelun, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan ja hallinnoimaan lainsäädännöllisiä velvoitteitaan. Näin Rambollin tarjonta laajenee entistä vahvemmin digitalisiin palveluihin.

— Niin isojen kuin pientenkin yritysten toiminta ulottuu nykypäivänä yli maarajojen. Osana Rambollia voimme paremmin palvella asiakkaitamme globaalissa ympäristössä ja pääsemme tuomaan vahvaa turvallisuusosaamistamme laajemmin esiin, ENW Managementin toimitusjohtaja Marko Kiema sanoo.

Koko henkilöstö jatkaa osana Rambollia ja kaikki nykyiset palvelut ja asiakassuhteet säilyvät ennallaan.

Lisätietoja: Marko Kiema, toimitusjohtaja, ENW Management Oy, p. 0500 111 102

Jaana Tyynismaa, johtaja, Ramboll Finland Oy, p. 040 568 2642

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme. www.ramboll.fi

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy