Suunnitelmat - ENW Management Oy
Menu
fi en

Suunnitelmat

"Varautuminen etukäteen on tehokkaampaa ja taloudellisempaa kun vahinkojen korjaaminen"

Autamme toiminnan suunnittelemisessa niin, että turvallisuuteen, laatuun tai ympäristöön liittyvät haasteet kääntyvät mahdollisuudeksi kehittää liiketoiminnan tuottavuutta. Asioihin perehtymällä ja huolellisen suunnittelun avulla pyrimme yhdessä löytämään ratkaisut, joiden avulla yhteiset ajatukset muuttuvat selkeiksi toimenpiteiksi, joiden toteutumista on helppo seurata.

ENW tarjoaa tukea sekä lakisääteisten vaatimusten edellyttämien toimenpiteiden että toiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisen suunnitteluun.

Lakisääteisen pelastussuunnitelman tai räjähdyssuojausasiakirjan (ATEX) ajan tasalla pitämisessä ei ole kyse pelkästään työntekijöiden suojaamisesta, vaan myös liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisesta. Tarkastelemalla omaa toimintaa säännöllisesti ja päivittämällä pelastus- ja henkilöstöturvallisuuden dokumentit oma-aloitteellisesti pystytään mahdolliset puutteet esimerkiksi paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa havaitsemaan etukäteen.

Mikäli onnettomuus kuitenkin pääsee tapahtumaan, on toiminta nopeasti saatava palautettua ennalleen. Jatkuvuussuunnitelman avulla varmistetaan, että kriittiset toiminnot on tunnistettu ja yritys toipuu entiselleen ilman turhia viiveitä.

Autamme laatimaan lakisääteiset suunnitelmat selkokielellä ja määrittelemään niitä koskevat toiminnot siten, että ne tukevat pöytälaatikon pohjan lisäksi myös jokapäiväisen toiminnan kehittämistä.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Selvitykset

Turvallisuuden tasokartoitus, Toimintajärjestelmän gap-analyysi, Riskikartoitus.
Lue lisää selvityspalveluistamme

Valmennukset

Esimiesten turvallisuusvastuut, Tulityö- ja Turvallisuuskortti, 5S & LEAN
Lue lisää valmennuspalveluistamme.

 

« Takaisin edelliselle sivulle

Huom! Vastaa pienin kirjaimin.


© ENW Management Oy